ecointernational.ro Web analytics

Florawall GmbH

Info

Oameni sanatosi, spatii verzi si sustenabilitate

Florawall, un perete acoperit cu verdeata, ideal pentru spatiile interioare, care nu doar improspateaza atmosfera din incapere, ci contribuie si la sanatatea ocupantilor unui birou, a clientilor dintr-un centru comercial sau dintr-un hotel. 

 
Un perete "inverzit" pentru spatii interioare - acesta este Florawall. Compania omonima din Austria Inferioara este distribuitorul acestei tehnologii unice, ce are un efect pozitiv asupra sanatatii omului, dar si un aspect conceput sa fie durabil. Gradina verticala are un sistem de irigare propriu si amelioreaza, astfel, gradul de umiditate dintr-o incapere, reducand totodata semnificativ concentratia de praf.  Plantele stau in apa, respectiv in suporturi speciale din materiale netesute. Aceasta tehnologie unica permite o dezvoltare si o mentinere indelungata, pe parcursul mai multor ani, a plantelor. 
 
In functie de cerintele clientilor, dimensiunile unui Florawall pot sa varieze. Nu punem limite fanteziei clientilor nostri, peretii nostri din verdeata pot lua forma unui logo al firmei sau a unui motto al companiei. 

Produse

  • model individual (personalizat)
  • model standard
  • gradini verticale despartitoare

Cautam

Parteneri de distributie

Contact ecoplus
Nume: Mag. Daniel Marcu
E-mail: office.temeswar(at)ecoplus.at
Telefon: +40 256 22 05-55