Cautati dupa text

INAPOI

Agricultura de Precizie la Timisoara cu ecoplus International Romania

ecoplus International Romania, Agentia economica a Landului Austria Inferioara in Romania a organizat vineri, 11 noiembrie la Timisoara evenimentul si parteneriatul de afaceri „Precise Farming”. 

Impreuna cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş s-a oferit celor care lucrează în acest domeniu posibilitatea  sa afle ultimile noutati din domeni agricol si sa ia cunostiinta de ultimile tehnologii.

Companiile Austriece prezente ( Fieldeye, Farmdock, Geoprospectors si APV)  au expus avantajele folosirii tehnologiei   de ultimă oră si au fost prezentate alte nouă companii din care caută clienți sau parteneri de distributie pentru colaborări pe termen lung in județul Timiș si nu numai.

„Dorim să creăm un parteneriat de afaceri, o punte de legătură cu firmele din Austria care au investit în cercetare și dezvoltare şi au ajuns la tehnologia viitorului. Ideea este ca firmele din domeniul agriculturii să profite de acest avantaj tehnlogic pe care ei l-au dobândit în ultimii ani. Există diferite tehnologii şi utilaje care îi ajută pe agricultori să-şi îmbunătăţească randamentul, eficienţa şi producţia, pentru un spectru foarte larg de produse.”, a explicat Daniel Marcu, reprezentantul ecoplus International România.

Agricultura de Precizie la Timisoara cu ecoplus International Romania

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463