Cautati dupa text

INAPOI

Biosaft Handels-GesmbH - sucuri fructe si legume bio

Producatori, distribuitori sucuri din fructe si legume bio, bunuri de larg consum si produse proaspete, specialitati traditionale (produse din samburi de struguri)

Firma Bio-Saft Handels GesmbH produce si distribuie sucuri bio din fructe si legume, cum ar fi suc de struguri bio, suc de sfecla rosie, morcovi organici si multe alte sortimente. O alta ramura a activitatii acestei firme este vanzarea bunurilor de larg consum si a alimentelor proaspete. Specialitatile traditionale se inscriu si ele in gama de produse pe care le ofera Bio-Saft Handels-GesmbH, si anume uleiul din samburi de struguri si faina din samburi de struguri. 

Scopul nostru este, printre altele, si acela de a prelua materii prime de un inalt standard calitativ de la ferme agricole sau de a incheia parteneriate de distributie cu astfel de producatori. Colaboram, in prezent, cu mai mult de 50 de ferme agricole din Austria de la care achizitionam produse agricole bio. Experienta indelungata, know-how-ul si creativitatea ne recomanda intr-un parteneriat de afaceri. Pentru a ne dezvolta si diversifica, suntem in permanenta in cautare de noi parteneri. 

Cautam clienti, parteneri de distributie.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463