Cautati dupa text

INAPOI

IMS Höllinger GmbH

Producator de sucuri de fructe bio, naturale 100%, fara adaos de zahar

Höllinger – gustul naturii

Sucurile de fructe Höllinger sunt inca din 1998 o sursa de energie si de vitamine. 

Procesarea atenta si ingredientele exclusiv naturale sunt prioritatea acestei firme producatoare de bauturi racoritoare bio. Siropurile sau sucurile din fructe de la Höllinger - fie ele din piersici, struguri, coacaze, mere padurete  sau flori de soc – in forma concentrata sau diluate cu apa - sunt ideale pentru a stinge setea celui care le consuma. Succesul produselor noastre se bazeaza pe experienta noastra indelungata si pe raportul strans pe care il mentinem cu clientii nostri. 

Ce-i mai bun dintr-un mar – presare directa, 100% , fara adaos de zahar

"Marul de Styria" de la Höllinger este un suc nefiltrat, ambalat direct dupa ce a fost presat la rece. Astfel, sucul natural isi pastreaza toate proprietatile initiale si isi mentine nutrientii atat de importanti pentru sanatatea noastra. Sucul natural "Marul de Styria" este, in momentul de fata, o marca de top in segmentul de piata pe care il ocupa comertul cu sucurile naturale in Austria. 

Majoritatea produselor noastre poarta etichete sau calificative conferite de organismele internationale de resort, devenind, astfel, fiabile unei colaborari exclusive cu anumiti distribuitori. 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463