Cautati dupa text

INAPOI

In Austria Inferioara se cultiva cei mai iuti ardei din lume

Un producator de chili din Austria Inferioara, premiat la Hot Pepper Awards in New York.

n Tinutul Most, Austria Inferioara, localitatea Ruprechtshofen, se cultiva anual, la Richi’s Chilifarm, peste 3000 de plante de chili. Fructele acestor plante, bine-cunoscutii ardei iuti, mici si rosii, sunt folosite de catre proprietarul fermei, Richard Fohringer, la prepararea unor retete savuroase si ingenioase, care i-au adus faima chiar si in Americi, patria-mama a acestui soi de ardei iute.

Fie ca este vorba despre un sos de chili dulce-acrisor, un sos cu mirodenii sau un Gaboon Hot Sauce, o caracteristica nu are voie sa le lipseasca – iuteala. Cu cat preparatele si ale lor ingrediente de baza sunt mai iuti, cu atat sansele lor de a-si gasi recunoasterea internationala si clienti degustatori sunt mai mari. Acesta este motivul pentru care intreprinzatorul austriac din Ruprechtshofen cultiva chiar si cei mai iuti ardei din lume, soiul Carolina Reaper, intrat, pentru iuteala sa, in Cartea Recordurilor Guiness. (Sursa: www.noen.at)

Mai multe detalii la:

www.firelandfoods.at; www.thehotpepper.com sau contactati-ne la

E-mail: office.temeswar@ecoplus.at

Tel.: 0729 991 756, Daniel Marcu, Director al ecoplus International Romania

 

 

 

 

 

 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463