Cautati dupa text

INAPOI

La Prospero, produse naturale din Austria

ecoplus International Romania adauga inca o reusita la portofoliul sau - intermedierea intre o firma timisoreana, renumita pentru calitatea produselor sale, si Metz Kürbiskernhof din Austria Inferioara

Bate iarna la usa, intram, incet-incet, in atmosfera sarbatorilor de iarna – nu de alta, dar si frigul de afara ne ajuta... De roadele toamnei, insa, ne mai putem bucura multa vreme de acum incolo. 

In multe regiuni ale Romaniei, uleiul din seminte de dovleac este o traditie culinara. La fel si in Austria.

Lantul de brutarii si cafenele Prospero (http://www.prospero.tm.ro/) a mizat pe calitatea produselor austriece. In rafturile Prospero, timisorenii pot gasi, incepand cu aceasta toamna, pe langa deliciile cu care ne-am obisnuit deja, uleiurile din seminte de dovleac presate la rece de la Bostanaria Metz (http://www.metz-haag.at/), o mica intreprindere familiala din Austria Inferioara, mai precis, din Mostviertel, Tinutul Mustului. 

Cele doua firme iau pentru prima oara contact prin intermediul ecoplus International Romania (http://www.ecointernational.ro/cautare-firme-din-austria-inferioara/). Primul transport de uleiuri presate la rece pleaca de la Bostanaria Metz spre Timisoara la scurt timp dupa aceea. 

“A fost pentru prima oara ca am exportat in Romania. Consideram aceasta afacere o reusita a noastra si speram sa nu ramana singura de acest fel. Vom mai apela cu incredere la serviciile ecoplus International” declara Raimund Metz, proprietarul fermei Metz. 

Uleiurile Metz nu doar ca sunt oferite clientilor care au gust pentru delicatese, ci sunt folosite si la sortimentele de panificatie si patiserie, deoarece corespund standardelor de calitate ale retetarului Prospero. Cat despre Metz Kürbiskernöl (denumirea originala a produsului), imaginati-va ca locuiti la tara, intr-un peisaj de basm, iar la doua case, mai la deal, aveti un vecin bonom, vesel si gurmand care creste-n gradina bostani si tine in tinda o presa de ulei... Treceti pe la el sa-l intrebati de sanatate, dar nu plecati de acolo cu mana goala...

Daca doriti, la randul dumneavoastra, sa apelati la serviciile noastre gratuite, nu ezitati sa ne contactati:

Tel: 0256 220 555

E-mail: office.temeswar@ecoplus.at

Daniel Marcu, Director general

 

 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463