Cautati dupa text

INAPOI

STYX Naturkosmetik GmbH

Producator cosmetice naturiste: uleiuri eterice, uleiuri de masaj, sapunuri cu glicerina, cosmetice cu argila, henna, amidon din cartofi, unt de capra

Societatea Styx Naturcosmetic GmbH a fost infiintata in 1915, cand bunicul proprietarului actual, Wolfgang Stix, a experimentat cu retete farmaceutice. In 1984, Wolfgang Styx a preluat afacerea de familie si a facut-o cunoscuta pe plan international. De atunci, el si cei 53 de colaboratori ai sai se specializeaza pe obtinerea de produse 100% naturale pentru ingrijire corporala si welness.

Sortimentul firmei cuprinde momentan 450 de produse destinate comertului si 300 de produse pentru tratamente profesionale destinate profesionistilor din saloanele de infrumusetare si centrele wellness. Cota de export este de aproximativ 70%.

Intre timp, compania STYX NATURCOSMETIC GMBH este reprezentata in peste 40 de tari, iar prezenta pe piata asiatica ( Rusia, Corea de Sud, Taiwan si China) este deosebit de puternica. In Austria, produsele sunt distribuite in centre comerciale specializate, in farmacii, drogherii, magazine bio, in magazinele proprii si in magazinele Taste & Beauty.

Cu o cifra de afaceri de peste 26 de Mil.€ in anul 2008/2009 si cu o crestere a acesteia in proportie de 25%-30% in fiecare an, firma STYX NATURCOSMETIC GMBH se numara printre firmele de succes din Austria.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463