Cautati dupa text

ecoplus International

ecoplus International - Partenerul Dvs. în Austria Inferioară

Cel care vrea să-şi exploateze şansele în Europa, va găsi în Austria Inferioară partenerul ideal.

ecoplus este Agenţia economică a Landului Austria Inferioară şi de aceea se află în contact direct cu factori decizionali din politică, administraţie si economie. ecoplus Internaţional sprijină societăţile din Austria Inferioară pe drumul acestora spre pieţe noi – şi în acelaşi timp, este prima adresă pentru acţionarii români pentru contacte si cooperări cu – Locaţia economică Austria Inferioară.

Ce servicii va oferă ecoplus International.

  • Informaţii despre Locaţia economică Austria Inferioară
  • Contacte cu potenţiali parteneri de cooperare (de ex. parteneri joint-venture în Austria Inferioară)
  • Service-ul ecoplus pentru investitori: Consiliere cuprinzătoare cu privire la alegerea amplasamentului societăţii, intermedieri de spaţii pentru birouri şi industriale, administraţie şi autorităţi etc.
  • Informaţii referitoare la fonduri de susţinere în condiţiile realizării unei investiţii, a unei societăţi româneşti în Austria Inferioară

ecoplus International GmbH este o firmă de consultanţă non-profit aflată în proprietatea ecoplus, Agenţia economică a Austriei Inferioare, precum si a Băncii Raiffeisen a Landului Austria Inferioară – Viena şi dispunde pe lânga România şi de agenţii în Cehia, Polonia, Slovacia,  Ungaria si Rusia. ecoplus.Agenţia economică a Austriei Inferioare se află în proprietatea Landului Austria Inferioară.

ecoplus International

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463