Cautati dupa text

A TEC GRECO

Specialist in solutii pentru tratarea termica a cimentului si in construirea fabricilor de tratare termica

A TEC, specialistul austriac in industria cimentului, in tot ce tine de optimizare si consultanta in tratarea termica a cimentului, ofera clientilor sai din intreaga lume solutii integrate ce includ know-how specializat, dar si o retea strategica de parteneri activi in toate domeniile de interes inca din 1995. 
Specialistii calificati ai firmei lucreaza cu cele mai inovatoare solutii si produse de piata, astfel incat procesul de tratare termica a cimentului sa fie in continuu adus la cel mai inalt standard. Acesta este aspectul care a propulsat compania in topul procesatorilor de ciment din intreaga lume. 

In 2010, A TEC si specialistul in tratari termice GRECO au decis sa isi uneasca fortele pentru a-si putea desfasura activitatea pe intreg mapamondul. 

GRECO este unul dintre cei mai importanti specialisti in tratarea termica a materialelor de constructie, in tehnicile de tratare termica la nivel industrial si in productia de armaturi. Principiile tehnice ale arderii in cuptoare rotative pe care le aplica GRECO au la baza calculele si studiile Prof. Clemente Greco (1937-2003), cadru academic in cadrul Institutului de Termodinamica din Brazilia. 

Produse

A TEC – specialistul in tratarea termica a cimentului si in inginerie
Solutiile A TEC cuprind servicii individualizate, dar si fabrici la cheie destinate tratarii termice a materialelor de constructie. Compania aplica cele mai inalte standarde tehnice, dand dovada, totodata, de adaptabilitate si flexibilitate fata de cerintele clientului. Pentru A TEC, optimizarea unui proces presupune identificarea potentialului pe care acesta il are, efectuarea calculelor care se impun si interventia in punctele in care aceasta este necesara. 

A TEC Consulting – Noi stim ce si cum
Premisele construirii unei fabrici sau a modernizarii uneia deja existente este accesul la diferitele segmente de piata, studiul independent al acestora, aplicarea proceselor care se impun si selectia echipamentelor necesare - toate acestea sunt menite sa mentina un timp de lucru cat mai scurt si sa controleze costurile implicate intr-un mod cat mai eficient. Portofoliul firmei include mari investitori si dezvoltatori care s-au bazat pe extertiza  A TEC, rezultatele dovedindu-se, pentru acestia, dintre cele mai satisfacatoare. 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463