Cautati dupa text

brem.technik Maschinenbau GmbH

Consultanta - management de proiect, control automatizare, proiectare, construire instalatii montaj si asamblare, testare, optimizare, studii profitabilitate

Firma brem.technik a fost infiintata in anul 2004. Serviciile noastre cuprind dezvoltarea, derularea, finalizarea si furnizarea de solutii pentru industria constructoare de masini. Anvergura proiectelor noastre incepe de la mecanisme de mici dimensiuni si confectionarea individualizata de componente High-tech pana la utilaje de foraj, automatizari industriale si roboti industriali. In calitate de parteneri ai dumneavoastra, ne ocupam de intreaga derulare a proiectului. Punctele noastre forte sunt, pe langa calitatea perfecta a produselor, corectitudinea si respectarea stricta a termenelor.

Produse

Va oferim sprijinul nostru in urmatoarele domenii de aplicabilitate:

Managementul proiectelor
Cand productia trebuie sa creasca, noi suntem cei care se ocupa de supervizarea tehnica, achizitii, asigurarea calitatii, respectarea termenelor si controlul costurilor. 

Dezvoltare
Dezvoltam cu propriile resurse solutii personalizate, care sunt destinate celor mai diversificate cerinte. Motto-ul nostru este “Ideile au nevoie de solutii! Dumneavoastra aveti tehnica de prelucrare? Noi va oferim implementarea automatizata!”

Automatizari 
brem.technik plant  livreaza si pune in functiune  orice tip de automatizari industriale. 

Mecanisme
Construim si finisam pentru clientii nostri mecanisme ca de exemplu aparaturi de montaj si asamblare. 

Instalatii de testare
Ati dezvoltat un produs sau o noua metoda de finisare si ezitati sa va cumparati imediat “intreaga” instalatie. Noi va oferim  o instalatie de testare pe care sa o puneti in functiune inainte de a face alte investitii. 

Studii de profitabilitate
Automatizarea integrala cu ajutorul robotilor nu este intotdeauna cea mai buna solutie. Noi evaluam pentru dumneavoastra investitiile pe care le aveti in vedere si dezvoltam, in acelasi timp, cea mai potrivita solutie din punct de vedere tehnic si financiar. 

Menghine/clesti pentru roboti
Menghinele  sau clestii pentru roboti industriali reprezinta cea mai importanta provocare pentru noi! Cu cat geometria si conceptul sunt mai complicate, cu atat mai mare placere ne face sa le dezvoltam. 

Imbunatatirea componentelor si pieselor de schimb
Noi optimizam  piesele de schimb ale instalatiilor si masinilor pentru a ameliora costurile pe care le genereaza, pentru a le imbunatati functionarea si durata de functionare. Astfel, accesul dumneavoastra la diverse piese de schimb se va simplifica im mod considerabil. 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463