Cautati dupa text

CARE diagnostica

Aparatura de testare, diagnoza si determinare pentru tehnica medicala si de laborator, profilaxie pentru acasa.

Firma austriaca „CARE diagnostica“ a fost infiintata in anul 1982 de catre Dr. Johann Scheuringer. S-a dezvoltat, de-a lungul anilor, avand, in prezent o retea de distributie extinsa pe aproape intreg mapamondul, oferind clientilor sai  produse si solutii in domeniul tehnicii de laborator si al tehnicii medicale. Portofoliul de produse al companiei isi gaseste aplicabilitate atat in laboratoarele clinice, in segmentele strict profesionale ale medicinei, cat si in aria de ingrijire la domiciliu a pacientilor (aparate de diagnoza pentru acasa). 

„Bunul renume al CARE diagnostica rezida in inaltele standarde ale calitatii, inovatiei si increderii pe care ne-o acorda clientii nostri.“
Compania nu a inregistrat de la data infiintarii absolut nicio reclamatie. In  calitate de prima companie care activeaza in domeniul diagnozei medicale la nivel european, CARE diagnostica prezinta clientilor sai certificarea Comunitatii Eurpene pentru majoritatea produselor sale. 

Expertii CARE diagnostica mentin un contact permanent cu clientii companiei, participand constant la cursuri de perfectionare organizate la cel mai inalt nivel de profesionalism. 

Care Diagnostica este prezenta la toate targurile de specialitate, intruniri si conferinte tematice, marketing-ul fiind una dintre principalele preocupari ale executivului. 

Sediul central al firmei se afla in Möllersdorf, dar reteaua de distributie se extinde pana in Bahrain, Qatar, Belgia, Bulgaria, Germania, Estonia, Finlanda, Franta, Marea Britanie, Italia, Lituania, Liechtenstein, Letonia, Malta, Tarile de Jos, Norvegia& Islanda, POlonia, Elvetia, Serbia & Muntenegru, Suedia, Slovacia, Cehia, Ungaria. 

Produse

Produse pentru consumatorul final:

Aparate profilactice pentru acasa:

  • teste de masurare a glicemiei, colesterolului, colesterolului LDL, polipi colonici, infectii urinare, ulcer gastric

Planificare familiala (pentru femei):

  • teste de sarcina cu depistare timpurie, teste de sarcina viola GREEN, teste pH, teste pentru depistarea infectiei cu Chlamidya,  teste pentru depistarea menopauzei, teste de fertilitate
  • nou: testul de depistare timpurie a sarcinii, aplicabile inca din a opta zi de sarcina

Produse pentru uzul profesional:

Produse medicale, cu aplicabilitate in domeniile:

  • diagnoza a cancerului si a bolilor infectioase
  • CombiCARE
  • planificare familiala
  • masurare a glucozei si a lactozei
  • screening

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463