Cautati dupa text

CULUMNATURA Wilhelm Luger GmbH

Cosmetice naturiste ecologice şi certificate bio pentru frizerii şi firme de produse cosmetice care doresc să-şi trateze clienţii cu produse calitative

De curând, îngrijirea pielii şi a părului cu produse biologice este foarte bine primită în rândul frizerilor şi a cosmeticienilor.

Numărul clienţilor care îşi doresc tratamente cu produse pur naturiste este tot mai mare. Cu o experienţă vastă de peste 20 de ani in domeniul cosmeticii naturiste, CULUMNATURA este partenerul perfect pentru frizerii şi întreprinderi cosmetice.

Persoanele cu o hipersensibilitate, probleme cutanate sau alergii se pot bucura din nou de o vizită la coafor datorită CULUMNATURA.

Compania mizează pe o îngrijire a pielii şi a părului certificată BIO cu o dezvăluire sinceră a ingredientelor pentru a proteja omul şi mediului – după principiul “Ceea ce nu este înscripţionat pe ambalaj, nu se regăseşte în interior”.

Produsele sunt concepute într-o formă modulară, aşadar se pot combina între ele. Astfel, fiecare client primeşte un tratament optim, potrivit propriilor sale nevoi ale scalpului şi părului.

Compania este reprezentată şi internaţional, pe lângă Austria ea este prezentă şi în Germania, Elveţia, Italia, Polonia, Franţa şi Luxemburg. Distribuţia produselor este asigurată de comercianţi, respectiv întreprinzători pe piaţa cosmeticii naturiste.

Produse

  • Păr: şampon, balsam, loţiune pentru păr, spray cu proteine, spray pentru păr uscat, cură cu minerale, produse pentru styling, foarfecă pentru păr, perie, pieptăn, vopsele pe bază de plante
  • Piele: loţiune de curăţare, balsam, spray de corp, ulei de îngrijire, cremă, loţiune, îngrijire a buzelor, perie de faţă, de corp şi perie pentru bebeluşi
  • Altele: uleiuri eterice, deodorant, pastă de dinţi, parfumuri, prosoape de baie, ceai de plante aromatice

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463