Cautati dupa text

Dachsberger & Söhne GmbH

Productie si prelucrare carne, preparate din carne

In productia si prelucrarea produselor din carne, afacerea noastra se bazeaza de peste 60 de ani pe incredere, competenta in domeniu si calitate superioara. Acest lucru este recunoscut de clientii nostrii autohtoni si straini. Indiferent daca este vorba de marfa proaspata sau congelata, firma Dachsberger dispune de capacitatea de a va satisface dorintele in cel mai scurt timp.

Dachsberger Fleisch este garantia calitatii, de accea fermierii colaboratori din Waldviertel si Weinviertel ne furnizeaza cele mai bune suine din regiune.

Cea mai mare parte a marfii vandute provine din macelaria proprie. Restul il obtinem de la furnizori austrieci atent selectati.

Pentru calitatea produselor finite, garanteaza cei doi asociati ai firmei, Friedrich si Alfred Dachsberger, care se ocupa personal de prelucrarea si calitatea marfii. Marele succes al firmei Dachsberger consta in prospetimea carnii, dar si in marele depozit frigorific, ce permite prelucrarea comenzilor in cel mai scurt timp. 

Numeroase masini frigorifice se indreapta zilnic din centrul de productie de la Gauderndorf spre intreaga Austrie, dar si in Europa, pentru a livra carne proaspata marca "Dachsberger Fleisch".

Produse

Carne de porc, maruntaie de porc

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463