Cautati dupa text

DIMOVE GMBH

cu noul aparat de sport DIMOVE WAVEpro se antreneaza simultan coordonarea, echilibrul si marirea masei musculare.

DIMOVE este un dezvoltator de aparatura de antrenament sportiv pentru sporturi competitive, de performanta si reabilitare fizica. Toate produsele DIMOVE GmbH sunt  "Made in Austria" si sunt concepute in urma unei colaborari dintre medicina, inginerie si fiziologie.

Cel mai nou produs din seria DIMOVE , DIMOVE WAVEpro, este primul aparat sportiv dedicat sportului de performanta care actioneaza simultan  asupra coordonarii, a echilibrului si a maririi masei musculare.  Ajuta la dezvoltarea musculaturii trunchiului, la stabilitatea coloanei, intarirea articulatiilor in general is a articulatiilor gleznei. Astfel sportivul va avea o  anduranta mai mare., utilizarea fortei si flexibilitatea vor fi sporite.

In acelasi timp acest aparat de fitness inovator, ofera sute de exercitii diferite, fiind foarte agreat in salile de sport. In cadrul antrenamentului personalizat, clientii reusesc printr-un program de exercitii inteligent sa-si atinga telurile mult mai rapid, sa isi solicite anduranta fizica si psihica.   DIMOVE WAVEpro reprezinta o extensie a antrenamentului   Functional de la  TRX sau Powerplate . Miscarea activa si auto-dirijata garanteaza un antrenament eficient si eficace.
Ca referinte din sportul de performanta  care au incercat si au fost convinsi de WAVEpro  ii mentionam pe Elisabeth Görgl –campioana mondiala la ski  , Clemens Doppler – voleibalist  precum si cluburile de fotbal BVB Borussia Dortmund si FK Austria Wien.

Produse

Sport competitiv:
Coordonare, antrenament de coordonare, stabilitatea coloanei, Core Training, stabilitatea articulatiilor, echilibru, antrenament cu propria greutate, antrenament complet, flexibilitate bilaterala, sport de performanta, competitie sportiva


Sala Fitness/Antrenor personal:
Inovatie, antrenament nou , Functional Training, antrenament personal,antrenament pentru spate, antrenament cu propria greutate, articulatii , antrenament efficient, Core Training, sanatate

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463