Cautati dupa text

EBE Mobility & Green Energy GmbH

Dezvoltarea și producerea infrastructurii de incarcare electrica (controler) pentru controlul și monitorizarea stațiilor de încărcare electrice.

EBE Mobility & Green Energy se situeaza, cu produsele si serviciile inovațive si durabile EBE UniCharge, precum și cu aplicațiile, utilizarile și serviciile aferente, printre liderii in inovare din domeniul electromobilitatii, managementul energiei și al energiei inteligente.

Produse și soluții

  • Dezvoltarea de produse și soluții hardware și software pentru controlul și monitorizarea stațiilor electrice de încărcare, infrastructura pentru incarcare și managementul energiei. EBE Mobilitate & Green Energy dezvoltă și produce module compacte, controler de încărcare și EVSE – comenzile de control de ultimă generație pentru Electric Vehicle Supply Equipment și le vinde către industria producatoare de infrastructură de încărcare electrică și operatorilor.
  • dezvoltat în domeniul managementului statiilor de incarcare, EBE & Green Energy furnizeaza sisteme inovatoare back-end, servicii de incarcare si contabilitate pentru gestionarea, monitorizarea, evaluarea cat și pentru întreținerea la distanță a stațiilor de încărcare și a infrastructurii aferente  de încărcare / distributie de energie.
  • În domeniul gestionării energiei, sunt foarte importante inregistrarea, evaluarea, analiza, controlul și vizualizarea. Cu EBE Unicharge LLEM – managementul incarcarii locale pentru infrastructura de incarcare la birou - și in locuinta, EBE Mobility are soluția potrivită pentru integrarea stațiilor de încărcare în instalațiile existente, atat la birou cat si la locuinta. Interfețele cu sistemele fotovoltaice și pentru încărcarea optimizată PV, completează zonele de utilizare.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463