Cautati dupa text

Edeldestillerie Farthofer

Producatorul cele mai bune vodci din lume, cu un larg sortiment de spirtoase bio

Pasiune si dedicare, transmise celei de-a V-a generatii

Distileria Farthofer produce pentru tot arealul european bauturi spirtoase organice incadrate la categoria produselor de lux. Vodca produsa de aceasta intreprindere familiala a fost medaliata cu aur la concursul International Wine & Spirit Competition. 

De cinci generatii, firma cu sediul in Mostviretel produce spirtoase de inalta calitate, din ingrediente exclusiv organice si din fructe provenite exclusiv din culturi bio. Provenienta merelor si perelor se situeaza in regiunea austriaca Mostviertel, cu toate acestea, Farthofer include in retetarul sau si alte soiuri de fructe cum ar fi prunele salbatice, visinele, piersicile s.a. Pe langa vodca atat de apreciata, distileria ofera pe piata lichioruri fine, dar si gin. 

Finete si know-how

Doar ingredientele de cea mai buna calitate, din culturi biologice strict controlate, prelucrate dupa cele mai riguroase norme intra in distileriile Farthofer. Josef Farthofer, proprietarul firmei: „Scopul nostru este sa mentinem cat mai mult din savoarea specifica a soiurilor de fructe sau cereale pe care le utilizam. Respectarea cu strictete a etapelor de prelucrare si distilare este premisa unei bauturi spirtoase care sa ii satisfaca pe cei mai avizati degustatori.“

Cea mai buna vodca din lume vine din Mostviertel

Vodca organica denumita "O-Vodka" din "Seria O" este medaliata cu aur la IWSC (International Wine & Spirit Competition) din Londra si castiga, astfel, statutul de cea mai buna vodca din lume in 2012. 2400 de participanti din 90 de tari au participat la acest concurs de talie mondiala ce se organizeaza cu regularitate in fiecare an. 

Produse

Spirtoase bio de cea mai inalta calitate

  • rachiuri din samburi de fructe
  • rachiuri din fructe
  • tigari de foi
  • distilati

Lichioruri bio

 

 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463