Cautati dupa text

elfra-betten Vertriebsgesellschaft mbH

Distribuitor textile, lenjerii de pat si accesorii pentru dotarea hotelurilor, a centrelor sociale, a caminelor scolare, a centrelor de ingrijire medicala, a complexurilor de tratament, a centrelor de reabilitare si a spitalelor

Elfra-betten (“Paturile Elfra”), societate de distributie, este o firma specializata pe produse care se adreseaza celor mai inalte exigente din domeniul accesoriilor si produselor textile destinate odihnei, amenajarii dormitoarelor si a celor necesare ingrijirilor medicale. Sub marca “feel the best”, aceasta firma din Austria Inferioara pune deja de 15 ani un deosebit accent pe cerintele impuse de dotarea hotelurilor, a centrelor pentru minori, tineri si persoane varstnice, a caminelor scolare, a centrelor de ingrijire medicala, a complexurilor de tratament, a centrelor de reabilitare si a spitalurilor.

Fiecare produs corespunde intru totul normelor de igiena impuse, dar si criteriilor de protectie impotriva alergenilor. Datorita materialelor textile utilizate si a posibilitatii de spalare si igienizare rapida si fara dificultati, toate produsele “elfra-betten” ofera conditiile optime pentru a fi folosite in scopul in care au fost create.

Produse

Produse textile, lenjerie de pat si accesorii pentru dotarea hotelurilor, a centrelor sociale, a caminelor scolare, a centrelor de ingrijire medicala, a complexurilor de tratament, a centrelor de reabilitare si a spitalelor.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463