Cautati dupa text

Erlauftaler Käsewölfe GmbH

brânză organică obținută din lapte organic de la animale hranite cu fân sau lapte organic din regiune.

Brânză fabricată manual de specialisti după rețete vechi folosind cea mai nouă tehnologie!

Înapoi la origine și la „vechea” calitate. Specialistii in brânzeturi Erlauftaler produc brânza de înaltă calitate folosind exclusiv lapte organic de la animale hranite cu fân și lapte organic din regiune. Legătura dintre tradiție și modernitate este în prim plan. Binecunoscutele soiuri de brânză dau un suflu nou specialistilor in brânzeturi de la Erlauftaler care prelucrează în fiecare săptămână la castelul cu branzeturi Wolfpassing în jur de 12.000 de litri de lapte organic de la animale hranite cu fân. Realizate de maeștri calificați in fabricarea de brânzeturi și nu datorita unui software preprogramat.

Specialistii in branzeturi de la Erlauftaler ofera demonstratii pentru persoanele interesate de a participa la producerea brânzei ecologice.

Sortiment de brânză organică:

Brânzeturi moi:

  • Creme Camembert: brânză moale obținută din lapte pasteurizat, cu perioada de maturare de 8-10 zile
  • Stăpânul castelului: din lapte pasteurizat, cu perioada de maturare de aproximativ 10 zile, suprafață maro roșiatică, aromă picantă

Brânză feliată:

  • Alter Wolfsteiner: Tăiați brânza din lapte pasteurizat, perioada de maturare 4-6 săptămâni
  • Gouda: brânză usoara din lapte pasteurizat
  • Fontina: gouda picantă din lapte pasteurizat
  • Mostviertler afumat: timp de maturare de 5 săptămâni în saramură, rafinat cu must, afumat cu lemn de fag
  • Mostviertel picant: maturare în saramură, rafinat cu must, aromă ușor picantă, cu gust de must

Brânză tare:

  • AuersBerg maturat: brânză tare obținută din lapte crud, cu perioada de maturare de 3-12 luni, aromă picantă și intensă în funcție de gradul de maturare

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463