Cautati dupa text

evasis edibles GmbH

Producator de produse alge

Dezvoltarea, producerea și distribuția alimentelor din alge *.

Algele fac parte dintre superfoods. Sunt bogate în proteine, vitamine și minerale și conțin acizi grași omega-3 esențiali. Acestea au un efect de detoxifiere și reduc radicalii liberi din corpul uman. În plus, acestea reprezinta o alternativă saraca in carbohidrați față de proteinele animale.

evasis edibles oferă un mic sortiment din alge:

  • Băutură racoritoare HELGA: Băutura de înaltă calitate care convinge nu numai cu gustul său fructos, proaspăt, dar și cu o amprentă ecologică redusă. HELGA este fara alergeni, fara gluten și fara lactoză, vegan și cu putini carbohidrați. O sticlă acoperă un sfert din necesarul zilnic de vitamina B12 și are numai 30 kcal. HELGA este, prin urmare, alegerea ideală pentru persoanele care sunt conștiente de sănătate, fizic active și pentru cei care doresc să facă ceva bun.
  • Bautura necarbogazoasa HELGA: plăcerea blândă pentru cei interesati de sanatate. Băutura este certificată ecologic, alcalina, vegană, fără gluten, necarbogazificata și fără adaos de zahăr. Algele chlorella și spirulina din continutul unei sticle asigură 25% din necesarul zilnic de vitamina B12. Sucul regional de pere confera băuturii un gust dulce fructat.
  • Biscuiți din alge HELGA: biscuiți ecologici, cu făină integrală de grâu, ulei de floarea-soarelui și semințe de in, în varietățile Sea Salt & Spicy Crispy
  • Pulberea de alge HELGA: obținută din alge 100% Chlorella
    * Alga Chlorella provine din Germania

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463