Cautati dupa text

FARM GOLD Handels-GmbH

amestecuri de fructe uscate, semințe și fructe de nuci

Specialist pentru fructe uscate

FARM GOLD este unul dintre principalii furnizori de fructe uscate, nuci și semințe. Compania furnizează comerțul cu produse alimentare, la industria alimentară, la hoteluri și restaurante, brutării, cofetării, patiserii și cofetării cu produse și materii prime de înaltă calitate. FARM GOLD creează cu abilitate saltul dintre tradiție și inovație. FARMGOLD are grijă de cererile individuale ale clienților de șapte decenii și furnizează materii prime de calitate și prelucrate conform cerintelor. Etapele pentru obtinerea specialitatilor sunt de asemenea, efectuate de FARM GOLD direct în manufactura proprie.

Produse:

  • FARM GOLD Classic (posibilitate de etichetă privată): fructe uscate, semințe, fructe confiate, nuci, amestecuri
  • Amestecuri GoldTHEKE și produse solo: amestecuri de fructe cu nuci (printre altele si înnobilate cu insecte), semințe de înaltă calitate, flori, nuci, amestecuri fine de nuci
  • FARM GOLD Organic: produse certificate organic, la cerere cu marca sau eticheta privată
  • FARM GOLD Backprofi: ingrediente pentru coacere, cum ar fi nuci și sâmburi albe, tăiate, razuite sau mărunțite, dar și nuci întregi sau jumătăți de nuca pentru scopuri decorative, precum și ingrediente clasice, cum ar fi nuci de cocos, stafide sau mac.

Calitatea produselor este asigurată și garantată prin inspecții proprii sau externe ale laboratoarelor. Toate produsele furnizate de FARM GOLD sunt controlate în Austria și respectă standardele alimentare austriece.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463