Cautati dupa text

FARM GOLD Handels-GmbH

Producator si furnizor de fructe uscate, seminte, nuci

Farm Gold este, de sase decenii, un important furnizor de fructe uscate, miez de nuca si seminte din Europa. Fiind, la inceput, o firma de mici dimensiuni, se dezvolta rapid, ajungand, pana in prezent, unul dintre principalii furnizori de specialitate din Austria. Astazi, firma are o anvergura internationala, cu retele de parteneri, producatori si clienti in toata lumea. 

Calitatea produselor si satisfactia clientilor este, pentru FarmGold, o prioritate. Supervizarea atenta a culturilor si a plantatiilor, selectarea riguroasa a materiei prime si a furnizorilor certificati garanteaza calitatea si siguranta deplina a produselor finite. Echipa de specialisti, procesul de productie, controlul strict si normele de calitate sunt garantia inaltului standard al acestei firme.

Dorinta fiecarui client al FarmGold este indeplinita conform unor solutii personalizate - incepand cu dimensiunea ambalajelor, pana la modul de prezentare si  descriere a produselor. In acest sens, compania vine in intampinarea clientilor sai din arealul comertului cu amanuntul, aducand pe piata produse sub marca FarmGold dar si in regimul "private label". Portofoliul de clienti al companiei include, pe langa comerciantii cu amanuntul, si intreprinderi din domeniul alimentar:  producatori de ciocolata, dulciuri, produse cu si din cereale, inghatata, lactate, panificatie, patiserie etc. Sortimentul produselor conventionale ale FarmGold este completat si de produsele bio. 

Produse

Fructe uscate, nuci, seminte, snacks-uri, fructe confiate si diverse produse bio

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463