Cautati dupa text

Frozen Power GmbH

înghețată cu proteine și baton de înghețată, pentru degustători conștienți – fără adaos de zahăr, non-gluten și cu grăsime redusă

Gust și valori nutritive în simbioză perfectă

Proteine numeroase, fără adaos de zahăr, non-gluten, low fat și gust grandios – compania Frozen Power SRL unește toate aceste atribute în înghețata sa cu proteine. Înghețată pentru toți cei care își doresc să trăiască un stil de viață modern, conștient în alimentație, dar care totodată, nu vor să renunțe la plăcere.

Pe lângă paleta largă de pahare de înghețată, manufactura de înghețată cu protein, certificată după standardele IFS, a dezvoltat primul baton de înghețată proteic din lume – fără adaos de zahăr și cu până la 10 ori mai puțină grăsime față de înghețata anterioară. Frozen Power Eis ambalează cea mai fină ciocolată și o rafinează cu topping de nuci pentru un gust autentic de înghețată.

Trei creații noi sporesc paleta sortimentelor.

Pe lângă paleta variată de pahare cu înghețată, manufactura de înghețată proteică, certificată IFS a dezvoltat primul baton de înghețată proteică din lume – fără adaos de zahăr și cu până la de 10 ori mai puțină grăsime față de înghețata precedentă.

Pasiunea, knowhow-ul în tehnologia alimentației și experiența de aproape 100 de ani în producția de înghețată, alcătuiesc baza pentru fabricarea înghețatei proteice calitative. Toate produsele se prezintă fără adaos de zahăr și sunt în compoziția lor, unice prin substanțele hrănitoare și gust.

Produkte:

  • Pahar de înghețată cu proteine 210ml (următoarele sortimente: nougat, vanilie, alune, fructe de pădure, cacao, mango)
  • Pahar de înghețată cu proteine 480ml (următoarele sortimente: nougat, cacao, vanilie)
  • Baton de înghețată cu proteine 65g (următoarele sortimente: ciocolată neagră, creamy coco, alune crocante, căpșuni - vegan)

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463