Cautati dupa text

Göttinger GmbH - Dessertmanufaktur

Produse de patiserie si coeftarie de lux

Finetea maiestriei

Göttinger ofera produse de patiserie rafinate pentru industria hoteliera si restaurante, asigurand, totodata, si servicii de catering. 
 
Soufflini, sufleurile de ciocolata, prezentate in pahar de sticla, pe un strat de gelatina din fructe, nu sunt doar o superba explozie a gusturilor, ci si un mestesug al cofetariei ridicat la rang de arta. Trecand de la ananas la ghimbir, de la caise la mango chili, portocale sau triple chocolate, maestrul cofetar-patiser Thomas Göttinger impreuna cu echipa sa formata din 20 de membri se inspira si creeaza, de fiecare data, retete noi si surprinzatoare. Cel mai mare pret il pune firma Göttinger din tinutul Waldviertel pe ingredientele perfecte. Aici se inscriu, fara nicio exceptie, produse bio fara conservanti sau coloranti. 
 
Responsabilitate

Protejarea naturii este, pentru cei de la Göttinger, o prioritate. De aceea, firma si-a stabilit ca obiectiv productia responsabila. Energia electrica si termica din birourile si spatiile de productie ale firmei nu implica emisiile de dioxid de carbon.

Produse

  • Soufflini - sufleuri de ciocolata, in pahar de sticla, pe blat de gelatina din fructe, cu diverse arome
  •      

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463