Cautati dupa text

Gutscher Mühle Traismauer GmbH

producător privat de batoane din cereale

Gutscher Mühle Traismauer este cel mai mare producător privat de batoane din cereale din Europa. În acest sens, compania acționează ca furnizor de servicii complete, de la elaborarea unor concepte personalizate, specifice clienților, până la prelucrarea materiilor prime. Gutscher Mühle Traismauer sprijină clienții săi pe parcursul întregului proces. Certificat conform IFS (International Featured Standards), BRC (British Retail Consortium) și Austria Bio Garant, compania oferă o gamă largă de batoane din cereale de calitate - de asemenea cu calitate kosher și halal.

În plus față de batonul clasic cu un singur strat, Gutscher Mühle Traismauer este, de asemenea, specializată în producția de batoane din cereale cu mai multe straturi. La batonul multistrat este folosita optional pasta din fructe asemănătoare marmeladei sau lapte, iaurt, creme de cacao.

În același timp, clienții au o gamă largă de opțiuni pentru fiecare etapa individuala de fabricatie:

 • Straturi și umpluturi
  Straturile suplimentare permit clientului să combine ingredientele funcționale sau aromele suplimentare într-un singur baton. Fie că este ciocolată neagra, fina sau iaurt și aromă de lapte - pentru toată lumea esxista ceva preferat.
 • acoperiri & glazuri
  Fie că este complet acoperită, înmuiat sau acoperit cu un strat subtire, exista multe variante ale batoanelor din cereale.
 • finisare
  Finisarile sporesc valoarea batoanelor din cereale fără a crește în mod semnificativ costurile de producție și subliniază calitatea lor.
 • calitatea
  Convențional sau preferați batoanele din cereale organice? Halal și kosher? Gutscher Mühle Traismauer asistă la selecția ingredientelor. Un lucru este sigur: toate materiile prime sunt selectate cu grijă și testate de către cei de la moară.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463