Cautati dupa text

Haubis GmbH

Furnizarea de comerț cu produse alimentare, gastronomie și hotelieră cu aluat înghețat precopt, paine și produse de patiserie, cofetărie, pizza și gustări

Pâine și patiserie, cu gustul de altadata

Haubis prepara minunat făină, apă, drojdie, boabe, semințe și sare în pâine de primă clasă și produse de patiserie pentru comerțul cu alimente și gastronomie. Compania internațională cu peste 800 de angajați nu lasa calitatea la voia întâmplării și renunță la orice aditiv chimic, coloranț și conservanț, precum si la acizii grași trans și cei asociati lor. Ceea ce rămâne este o pâine foarte buna, facuta din 100% făină fină austriacă și ingrediente locale cu înaltă cota organică.

Produsele Haubis sunt certificate IFS Food Standard și poartă sigiliul AMA de calitate si sigiliul AMA organic precum și logo-ul EU Bio (AT-BIO-902).

Oricine poate deveni un brutar cu Haubis datorită tehnologiei Haubis pentru tăierea aluatului. In fiecare zi, compania furnizează la peste 5.500 de clienți din comerțul cu produse alimentare, catering și industria hotelieră aluat congelat, pâine pe jumătate coapta și produse de patiserie, cele mai bune produse de patiserie precum pizza și diverse gustări. Sortimentul este completat cu produse fără gluten și lactoză.

Portofoliul actual al partenerilor LEH se întinde de la magazinul alimentar de la colț si până la marele lanțuri de supermarketuri care operează pe plan internațional. Produsele Haubis nu sunt neaparat finalizate, dar sunt disponibile în diferite "niveluri de pregatire" -  potrivite pentru fiecare client.

  • Produse congelate (TK): Produsele Haubis TK trebuie dezghețate înainte de consum, acest lucru se aplică în primul rând produselor de cofetărie de la Haubis.
  • Produsele semi-coapte: Pâinea selectată și produsele de patiserie sunt coapte la 2/3 de catre Haubis și apoi se congeleaza brusc pentru a păstra aroma. După păstrare și livrare la - 18 ° C, creatiile sunt apoi introduse în cuptor doar pentru aproximativ 10 minute și coapte acolo.
  • aluat pre-copt: bucățile de aluat semipreparate congelate sunt aluat „viu“, care este doar pre-copt la HAUBIS, iar apoi congelat brusc. Aluaturile sunt coapte acolo de la A la Z. Aluatul poate fi, de asemenea, remodelat sau rafinat cu toping suplimentar sau presarare de seminte.

Gama de produse:

  • Pâine și baghetă: pâine organică, pâine clasică, pâine specială (de exemplu, formă de inimă etc.), baghete
  • patiserie si produse de patiserie: biscuiti albi, biscuiti din porumb, biscuiti speciali (cu mac, Vinschgerl, Fladen etc.)
  • produse de cofetarie: brioșe, gogoși, donuts, prăjituri, gemuri, produse de patiserie, torturi etc.
  • Pizza & Gustări: diverse pizza, baghete de pizza, snacks-uri, Tarte Flambees etc.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463