Cautati dupa text

HELLPOWER ENERGY e.U.

Firma specializata pe productia si proiectarea de acumulatori cu litiu.

Hellpower Energy este un furnizor specializat pe productia de acumulatori cu litiu. Productia acumulatorilor se ralizeaza in functie de contractele si proiectele clientilor. Aria de comeptenta a acestei companii vizeaza conceptia si dezvoltarea, proiectarea tehnica si proiectarea carcasei. 
Totodata, Hellpower  se ocupa si de fabricarea prototipurilor si a produselor de serie (chiar si de serie mica). In plus, compania mai dispune si de acumulatori cu litiu pregatiti pentru vanzare si functionare imediata, inclusiv piese de schimb.   

Produse

Acumulatori industriali
Acumulatori universali, in carcasa sau in tub flexibil. 
Disponibili pentru 12V, 14V, 24V, 37V si 48V / 10AH.
Sistemul electric integrat protejeaza acumulatorul de scurt-circuite, supraincarcare si caderi de tensiune. Prin acest sistem electric integrat se asigura o functionare indelungata a acumulatorilor. 

Acumulatorii cu litiu se folosesc pentru diverse proiecte specifice sau ca inlocuitori ai bateriilor obisnuite. 

Acumulatori pentru stivuitoare
Acumulatori cu litiu pentru transportul sarcinilor grele.
In functie de ceritnele clientilor, Hellpower produce acumulatori pentru mecanismele destinate transportului de sarcini grele. Acumulatorii se utilizeaza pentru 40 de tone, la 2 x 24V/60Ah si 80 de tone, la 2 x 48V/60Ah. Datorita dimensiunilor reduse si a randamentului foarte mare, stivuitoarele sau alte mecanisme utilitare nu solicita o instalare complicata si nici mult spatiu. Sistemul electric integrat il va proteja de scurt-circuite sau fluctuatii de tensiune. 


Avantajele acumulatorilor cu litiu  

  • dimensiuni reduse
  • depozitare avantajoasa
  • nu necesita incarcare
  • clasa energetica avantajoasa

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463