Cautati dupa text

HUDEC EUROACE EVACUATION TOOLS GmbH

Sisteme de evacuare in caz de incendiu, tobogane verticale, furtunuri de salvare

HUDEC, o firma din Austria Inferioara, concepe, produce si distribuie tobogane verticale in forma de spirala, destinate evacuarii persoanelor in situatii de urgenta.  Toboganul de evacuare este fabricat dintr-un material ignifug, poate fi montat stationar dar si in caz de actiuni de salvare in cazul incendiilor, cu ajutorul scarilor turnante.  

Toate componentele utilajului de evacuare se subscriu celor mai stricte norme in domeniu(verificare si certificare TÜV si a tehnicii antiincendiu, de catre Asociatia Federala a Pompierilor din Austria). In plus, produsele companiei se conformeaza tuturor prevederilor legale de protectie civila, ale celor de pe teritoriul Austriei, dar si in conformitate cu normele UE. 

Inaltime utila maxima: 100 de metri

Domenii de aplicabilitate: 
cladiri publice, cladiri istorice, care, conform vechilor reguli de proiectare, nu dispun de cai de evacuare in caz de incendiu, spitale, alte cladiri si constructii civile (este posibila utilizarea personalizata, in functie de cerintele clientului).

Produsele firmei nu isi propun sa inlocuiasca retelele si caile de evacuare incluse deja in proiectul unei cladiri, ci ofera o posibilitate de evacuare a persoanelor civile in plus in caz de incediu sau alte situatii de urgenta. 

Alte avantaje:

  • Sistemele se pliaza si pe evacuarea incaz de urgenta a bebelusilor, copiilor de varsta mica sau persoanelor cu dizabilitati de mobilitate; 
  • Montarea stationara a toboganelor se poate efectua in doua minute;
  • Frana centrifuga functioneaza automat in timpul evacuarii, viteza de alunecare maxima este de 1,5 m/ secunda

Produse

  • utilaje de evacuare si protectie civila
  • cabluri de evacuare
  • tobogane de evacuare si utilaje de protectie civila

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463