Cautati dupa text

Hydro-Connect GmbH

tubul rotativ de energie hidraulica cu șurub dublu de la Hydro-Connect asigură o trecere armonioasa a pestilor si produce energie electrică.

Primul "Lift" pentru pești generator de energie electrica!

Structurile transversale și barajele afectează comportamentul natural migrator al peștilor. Din acest motiv, Directiva UE a apelor cere ca toate râurile sa fie practicabile pentru pești pana in 2027.
Numai în UE asteapta aproximativ 60.000 de centrale hidroelectrice să fie modernizate . Echipa de la Hydro Connect s-a ocupat de această problemă și a dezvoltat o solutie inovatoare: tubul rotativ de energie hidraulica cu șurub dublu.

Acest lucru asigura nu numai ascensiunea pestilor,dar si migrarea in josul raului fara probleme.
Pe langa acestea “Fish-Lift” produce si electricitate pe parcursul intregului process.
Astfel, o migrare în condiții de siguranță a peștilor și a microorganismelor este posibila în ambele direcții, fara obstacole.

Echipa de la Hydro Connect acordă o atenție deosebită impactului asupra mediului a instalațiilor sale a operarii durabile fără emisii, astfel încât organismele din viața marină sa poata călători în condiții de siguranță. Societatea asigura astfel o contribuție esențială la refacerea populațiilor de pești și conservarea biodiversității.

Pe langa “Fish Lift” compania ofera, de asemenea, o alternativă convenabilă din punct de vedere financiar care nu ocupa mult spațiu: melcul pentru ascensiunea peștilor, care asigură migrarea pestilor de sub apă în cursul superior. După o instalare rapidă și rentabilă, melcul pentru ascensiunea pestilor permite operarea fără pierderi de apă.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463