Cautati dupa text

INAUT Automation GmbH

Automatisierungsexperte für Datenerhebung und -kontrolle in den Bereichen Umwelttechnologien und Industrieanlagen.

INAUT este compania care asigura expertiza in domeniul automatizarilor. Vizate sunt, in acest caz, colectarea si administrarea, respectiv controlul datelor pe segmentele tehnologii de mediu si statii industriale. 

INAUT si-a castigat un renume de expert si in domeniul tehnicilor de masurare. Solutiile oferite clientilor sunt, de fiecare data, individualizate, respectandu-le acestora cu strictete cerintele. Serviciile acestei companii includ consultanta de specialitate, planificare, concept, proiectare, bugetare, instalare si service.

In oferta INAUT intra chiar si aparatura de masurare mobila, cu posibilitate de conectare la orice tip de sursa. 

Produse

invilution 
Statiile invilutıon asigura controlul absolut asupra tuturor informatiilor de la nivelul instalatiilor la care sunt conectate.  La aceasta contribuie sistemele optime de control si monitorizare si un sistem de raportare eficient si sofisticat. 

cloud automation
Controlul si monitorizarea se desfasoara pe loc, prin intermediul unui browser sistemul de operare se desfasoara de la nicelul unui computer sau al altor aparate mobile. Solutiile sunt, astfel, individualizate. 

wasserstand.info
Sisteme de avertizare timpurie pentru terenuri si suprafete cu risc crescut de inundare.

Telemetrie / mydatanet
Un numar mare de functii asigura un grad inalt de aplicabilitate al sistemului nostru. Daca doriti sa efectuati masuratori, dar nu aveti posibilitatea instalarii cablurilor de masurare, INAUT va ofera solutia. 

Raven-Eye
RAVEN-EYE® ist der neue berührungslose RADAR-Durchflusssensor des auf Durchflussmessungen in Freispiegelleitungen spezialisierten Herstellers Flow-Tronic. Es kombiniert berührungslos arbeitende Spitzenmesstechnik mit einfacher Integration in bestehende Prozessleittechnik- und Fernübertragungssysteme zu einem unschlagbaren Preis-/Leistungsverhältnis.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463