Cautati dupa text

ISER Landwirtschaft

Cultivatori de legume si fructe, specializati pe productia de sparanghel

O desfatare a simturilor: Sparanghelul ISER  
Intreprinderea familiala ISER se ocupa, deja de cateva generatii, de agricultura, mai precis de cultivarea fructelor si a legumelor. In 1990, intreprinderea s-a specializat pe cultivarea sparanghelului. 

Sparanghelul ISER este un produs de calitate superioara foarte apreciat de catre consumatorii privati, dar si de catre clientii din domeniul gastronomiei. Prortofoliul de clienti al acestei firme a depasit de mult hotarele Austriei. Premisa calitatii exceptionale a sparanghelului ISER este cultivarea si exploatarea responsabila a solului. 

O calitate exceptionala datorita know-how-ului si a solului fertil.
Familia Iser practica agricultura si cultiva fructe sau legume avand, totodata grija de bogatiile cu care ne-a daruit natura si nutrind un respect adanc pentru pamantul pe care il lucreaza. 


Totodata, echipamentele moderne, de ultima ora, destinate spalarii, sortarii si racirii produselor agricole sunt cele care asigura prelucrarea si ambalarea controlata, igienica a acestora, garantand, in acelasi timp, pastrarea prospetimii lor pana pe masa consumatorului final. 

Produse

  • sparanghel 
  • capsuni

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463