Cautati dupa text

Joma Kunststofftechnik GmbH & Co. KG

Specialist pentru ambalaje de plastic şi ambalaje primare dense in diverse forme.

Excelenţă în producţia ambalajelor de plastic

Joma se defineşte prin dezvoltarea inovatoare in domeniul materialelor plastice fiind recunoscut ca un specialist în întreaga lume pentru producţia de ambalaje primare dense pentru industria farmaceutică, cosmetică, alimentară şi tehnochimică.

  • Joma Securibox: Un sistem de recipiente universale şi flexibile, formate din 21 de mărimi diferite, care garantează protecţie sigură pentru prafuri, unguente, creme, pastile, tablete şi capsule.

Printr-o mulţime de articole adiţionale este posibilă crearea unor produse noi precum – JOMA dispensator pentru creme, JOMA tub pentru presărat, JOMA dozator de tablete şi  Securibox cu gel de silice sau Spacer.

  • Joma - moară pentru condimente: Fac parte din cele mai bune din lume  şi garantează pentru fiecare condiment cea mai intensă aromă datorită potrivirii optimale ale morii. Acum sunt disponibile şi cu moară din ceramică.

Securibox-ul şi morile pentru condimente sunt disponible şi in varianta Joma Nature®, care foloseşte doar resurse regenerabile şi materiale prime din plante.

  • DuoFlapperCap: O completare ideală pentru morile de condimente. Capacul pentru presărare cu închidere inovatoare şi originală are o deschidere ajustabilă şi se poate mânui uşor datorită balamalei. Protejează aromele chiar şi după deschidere.
  • Dispensator pentru creme: Sistemul de pompă de aer convinge prin ajustabilitatea pe 3 nivele ale dozării, printr-un capac protector automat, printr-o protecţie integrată şi dublă a autenticităţii dar şi o mulţime de posibilităţi pentru individualizare.

Capacele cu o durată lungă de utilizare, rezistente la factorii din exterior, se numără printre produsele forte ale lui Joma. La cerere, Joma îşi poate diversifica şi lărgi gama de produse pentru o utilizare mai specifică.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463