Cautati dupa text

KMH - Ideenschmiede

Producatorul unui model combinat masa-banca pentru copii cu varsta intre 1 si 5 ani, model patentat in toata Europa

Din anul 1977, Karl M. Hufnagl (KMH) dezvolta produse inovatoare care, odata patentate conform legilor in vigoare, sunt lansate pe piata. 

Numeroasele premii (cum ar fi Premiul Industriei Mestesugaresti, Premiul pentru un Mediu Curat, Premiul pentru Inovatie etc.) vin sa certifice realizarile acestei mici afaceri de familie. 

Cercetarea pietei, dezvoltarea unor produse inovatoare, care sa fie viabile pe piata, productia si distribuirea lor in colaborare cu partenerii corespunzatori sunt principalul interes al firmei.

Cea mai recenta dintre ideile ce poarta marca KMH este „Combinatia masa-banca pentru copii de varsta mica“ si a fost deja introdusa cu success pe piata austriaca – de exemplu in magazinul on-line Niederösterreich-Card, www.schatzreich.at,  in portofoliul de certificari al guvernului Austriei Inferioare si in comunitatea Lyoness.

Urmatorul pas este lansarea pe intreaga piata europeana, in special pe cea est-europeana. 

Produse

O combinatie masa-banca pentru copii cu varsta intre 1 si 5 ani
Ideala pentru dezvoltarea psihica a copilului dumneavoastra; model patentat in toata Europa

Siguranta:
Spre deosebire de alte articole din categoria mobilier de gradinita destinate copiilor de varsta mica, acest articol presupune asamblarea unitara a bancii si a mesei. Se asigura, astfel, lipsa oricarui pericol de alunecare sau rasturnare.  Muchiile sunt rotunjite. Astfel, siguranta pe care articolul o ofera atinge parametri maximi. 
Copiii mici isi pot coordona singuri miscarile datorita faptului ca decid singuri cand sa se aseze si cand sa se deplaseze. 
Detinem certificate pentru lacurile si cleiurile ecologice utilizate, prin  care se confirma calitatea produselor noastre. 

Asamblare:
Toate componentele sunt confectionate din contraplacaj de culoare natur – mesteacan. Placile au aplicate pe o parte, pe suprafata utilizabila, lac incolor. Blatul mesei este prevazut pe trei parti cu un profil a carui latime depaseste grosimea blatului, ceea ce previne in mod semnificativ caderea pe jos a jucariilor. Masuri: aprox. L= 72 cm  l= 65 cm  h=  47 cm
Disponibile sunt trei modele ale articolului: blue-boy, pink-girl, unisex-kid, diferenta constand doar in culoarea profilurilor din jurul blaturilor. 

Componentele se livreaza ambalate in carton ondulat, urmand a fi asamblate de catre client. Asamblarea articolului nu dureaza mai mult de 10 minute daca se urmeaza instructiunile detaliate care insotesc livrarea. 

Un colet contine, pe langa instructiunile de asamblare, toate suruburile si surubelnitele necesare. 

Masurile unui colet ambalat in carton sunt de circa 68 cm x 46 cm x 6 cm, greutatea fiind de aprox. 8,50 kg.

Modelul care include doua banci (twin-kid) are o lungime de circa 108 cm.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463