Cautati dupa text

L.U.X. Beleuchtungskonzepte

Consultanta, proiectare si implementare de sisteme de iluminat public si stradal.

Proiecte optime de iluminare, destinate spatiului public

L.U.X Proiecte de iluminare este o firma specializata in conceperea, proiectarea si implementarea sistemelor de iluminare stradala si artistica - in spatii interioare sau exterioare.  
 
L.U.X. Proiecte de iluminare este un specialiast experimentat in domeniul iluminatului public stradal. Firma garanteaza clientilor sai dezvoltarea de proiecte de iluminat de anvergura, destinate unei mari diversitati de spatii, cu respectarea tuturor reglementarilor si prevederilor legale. 
 
Premisa companiei consta in ridicarea la nivel optim a gradului de siguranta al instalatiilor, dar si in asigurarea unui nivel de calitate maxima a iluminarii. Solutiile L.U.X. sunt moderne, durabile si economice (asigura o scadere a nivelului de emisii CO2, dar si a cheltuielilor legate de consumul energetic). In plus, L.U.X. asigura un grad optim de siguranta a spatiului public iluminat. 
 
De la planificare pana la implementare. 

Aria de competente a companiei austriece cuprinde toate etapele unui proiect de iluminat: consultanta, studiile de fezabilitate, conceptul, proiectele, planificarea si managementul complet al proiectului in cauza (inclusiv licitatii, coordonarea lucrarilor). Aceasta arie de servicii L.U.X. o poate pune oricand la dispozitia autoritatilor, asigurand derularea de proiecte destinate spatiului public si traficului rutier. 

Produse

+Asiguram servicii in urmatoarele domenii:

  • iluminat public
  • iluminat artistic festiv
  • iluminare a spatiilor exterioare in general
  • iluminare a spatiilor interioare
  • sisteme de iluminare a traficului rutier
  • contracte si proceduri in doemniul energetic
  • electrotehnica

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463