Cautati dupa text

Marchfeldrasen GmbH

Producatori gazon pentru gradini, spatii publice, parcuri, terenuri sportive, gazon de umbra, gazon mediteranean

Verde inseamna viata! - Verde inseamna Marchfeldrasen®
Nimic nu reprezinta mai bine notiunea de verde decat un strat de gazon bine intretinut. De aici pleaca toata abnegatia firmei din Austria Inferioara. Marchfeldrasen® investeste toate resursele de care dispune pentru a produce cel mai bun gazon, care sa corespunda oricarei cerinte de pe piata. Fie pentru gradini particulare, spatii publice, complexuri sportive si de agrement, stadioane de fotbal, terenuri de golf sau parcuri – Marchfeldrasen® este o marca a calitatii care se recomanda ca atare in Austria si peste hotare, atat expertilor horticoli si arhitectilor peisagisti, cat si dezvoltatorilor imobiliari. 

Adaptabilitatea optima la solul plantarii - fara buruieni si efect de pasla:
Campiile neatinse de mana omului, clima blanda si solul fertil ale Marchfeld-ului sunt tinutul multor specii de plante extrem de valoroase. Un loc binecuvantat de natura, in care Dietrich Iser si echipa sa selectioneaza si cultiva de multi ani cele mai bune soiuri de iarba, pe care le prelucreaza in rulourile de gazon atat de specifice pe piata. Rezistenta, vigoarea, lipsa buruienilor, capacitatea de regenerare rapida si de adaptare  – acestea sunt caracteristicile si factorii determinanti ai gazonului de succes din Austria Inferioara.  
Avantajele unui gazon perfect in doar cateva zile - rulourile de gazon sunt utilizabile imediat, spre deosebire de alte tipuri de produse care, dupa insamantare, mai necesita aproape un an pana la a putea fi folosite. 

Produse

  • gazon pentru gradina, terenuri sportive,
  • terenuri de golf,
  • gazon de umbra si gazon mediteranean

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463