Cautati dupa text

Medworker Gmbh

Platforma pentru diseminarea cunostintelor aplicate si de gestionare a cererii intre cadrele medicale si companiile de dispozitive medicale

Medworker aduce o aplicatie inteligenta Web 2.0, care funcționează ca o rețea de cunoștințe aplicate care conectează profesioniști în domeniul sănătății, cu companii de dispozitiv medical.
 
Produse

Medworker sprijina comunicarea si interactiunea dintre doua grupe:

  • Producatorii/ Distribuitori de produse medicale isi prezinta pe platforma Medworker produsele, punand manualele de utilizare a produselor si cunostiintele lor aplicate la dispozitia utilizatorilor. Prin comunicarea directa cu  utilizatorii, producatorul primeste un feedback rapid si sugestii din partea utilizatorilor avand ca scop optimizarea produsului.
  • Personalul calificat are astfel acces la informatie direct de la producatorii produselor, acesta avand posibilitatea de a adresa intrebari consilierilor. Instrumentele multimedia de la Medworker ajuta la crearea de protocoale, rapoarte, distribuirea informatiilor, a manualelor de utilizare, a listelor de verificare care se impart in echipa.

Cautam

  • Producatori si distribuitori de produse medicale (aparatura medicala, instrumente, sonde)
  • Persoane de contact din mediul medical

 

 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463