Cautati dupa text

MIRAPLAST GmbH

Producator articole mase plastice, unelte, componente auto

Inca de la inceputul infiintarii sale, Miraplast a fost si este un partener de incredere pentru identificarea solutiilor de ordin tehnic. Structurile flexibile ale intreprinderii noastre familiale confera o mare adaptabilitate in indeplinirea oricarei cerinte venite din partea clientilor. Ne sustinem clientii inca de la inceput, cand proiectul respectiv este inca in faza de idee, fiindu-ne suficienta, in acest caz, o simpla schita de mana. Impreuna dezvoltam conceptul pieselor si componentelor din materiale plastice, preluam sarcina confectionarii acestora, avand si capacitatea productiei de serie. 
 
In decursul anilor, ne-am imbogatit portofoliul cu clienti din cele mai diverse domenii. 
La inceput, ne-am ocupat cu piese simple, destinate productiei de lampi. Ulterior, am ajuns sa initiem colaborari cu designeri, pentru ca, in cele din urma, sa asiguram produse si solutii pentru produse si sisteme POS de inalta fidelitate. 
Relatiile stranse si durabile pe care le-am dezvoltat, fac din noi niste parteneri de dezvoltare si niste producatori de incredere in domeniul tehnicilor de prindere si al produselor aferente. 
Gradul nostru de implicare in fabricarea produselor care ni se comanda ne-a adus clienti chhiar si din industria automotive, clienti pentru care producem unelte si componente pentru faruri, paturi de cablu si curele de transmisie. 

Produse

Aria noastra de competente cuprinde injectia de mase platice, fabricarea uneltelor din mase plastice prin injectie si sub presiune, la dimensiuni de maxim  800 x 800 mm. Dispunem de toate metodele de prelucrare cum ar fi eroziunea cu fir si cea verticala, frezare si frezare HSC. Pe langa piesele turnate prin injectie, producem si alte utilaje mici, destinatemasurarii si montarii de componente. 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463