Cautati dupa text

ms.GIS Informationssysteme Gesellschaft m.b.H

Sisteme moderne de geoinformare pentru colectarea de date mobile și documentarea elementelor de infrastructură (drumuri, semne de circulație, copaci etc.), precum și orice daune

ms.GIS este specialist în dezvoltarea sistemelor de informații geografice la nivel național și internațional.

Compania oferă clienților săi soluții GIS (geographic information system) sofisticate și individuale, care conving  prin aplicații APP simple și foarte ușor de utilizat.

În 2013, compania parteneră ROC-Connect a fost fondată în Silicon Valley, SUA. În cooperare a fost dezvoltată o soluție completă Smart Home.

msGIS este partenerul exclusiv pentru vânzări și dezvoltare a ROC-Connect în domeniul Smart Home.

Soluții de la ms.GIS și ROC-Connect:

  • Streetapp365 - platforma de servicii pentru strada, trafic și multe altele: receptionarea de date referitoare la  condițiile rutiere respectiv a avariei infrastructurii (localizare bazată pe GPS) pentru comunități, sincronizare a datelor prin aplicație, precum și documentia despre semnele de circulație, puncte de lumină, copaci, administrarea cimitirului etc.
  • Naturraum365 - detectare modernă a viiturilor cu App: Documentia  viiturii, precum și localizarea posibilelor daune, toate informațiile importante într-un singur dispozitiv, diferiti parametrii ai terenului, etc.
  • GTO.Cloud - o platformă bazată pe cloud pentru multe aplicații (integrate): servicii și interfețe în timp real pentru web, mobil și GIS pentru cea mai bună interacțiune între dispozitive și utilizatori (M2U, M2M, U2U).
  • În plus, ms.GIS oferă, la cerere, și o aplicație pentru operațiuni forestiere pentru starea și documentia lucrărilor forestiere, de ex. pentru optimizarea proceselor proprii.
  • Smart Home as a Service (SHaaS) - soluție completă  White Label Smart Home DIY pentru retail: control automatizat și bazat pe reguli ale dispozitivelor, integrare a interesului propriu și a impulsurilor pietii, conexiune prin gateway-uri locale și servicii cloud și o platformă cu interfață de utilizator web și APP.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463