Cautati dupa text

NaKU e.U.

Produsele din plastic natural - biodegradabile și compostabile

Plastic natural- regenerabil, compostabil

Produsele NaKu se bazează exclusiv pe materii prime regenerabile respectiv substanțe complet degradabile. Tehnologia modernă permite producerea de diverse materiale plastice bio. Produsele sunt fabricate din porumb, zahăr sau amidon și se deosebeste cu greu de plasticul convențional. Plasticul natural de la NaKu poate fi ulterior prelucrat folosind aceleași tehnologii și mașini.

La sfârșitul vieții lor, produsele NaKu se întorc pe pământ și pot servi drept bază de creștere pentru noile materii prime. Pentru utilizarea produselor NaKu există opțiuni diferite. Plasticul natural este compostabil conform standardului DIN EN 13432 și se transformă în material biogen în decurs de 90 de zile. Cu toate acestea, plasticul natural poate fi ars si reciclat, ceea ce înseamnă că poate fi reutilizat pentru producerea altor produse.

Produse:

  • Plase cu respirabilitate, rezistențe la apă, pe bază de porumb, zahăr sau amidon (plase pentru transportat, pungi pentru alimente organice și pungi pentru congelare)
  • Sticle pentru băuturi și doze din acid polilactic biopolimer (PLA)
  • Paie pentru suc, din PLA

În plus, NaKu se ocupă și de reciclare și produce plastic natural din coji de floarea soarelui și acid lactic. Din aceasta, compania produce standuri de expoziție sau amenajări pentru magazine. Acest plastic nou e utilizat in multe cazuri pentru carcase, containere sau profile. Cojile de floarea-soarelui reprezinta deșeuri majore în industria alimentară și nu mai sunt folosite ca hrană pentru animale. NaKu vinde materia primă finită și, oferă ca inovator, si  know-how-ul pentru a pune această tehnologie la dispoziția tuturor companiilor producatoare de materiale plastice pentru portofoliul de produse al acestora.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463