Cautati dupa text

NaKU e.U.

Produsele din plastic natural - biodegradabile și compostabile

Plastic natural - din resurse regenerabile și 100% biodegradabil

Produsele NaKu se bazează exclusiv pe materii prime regenerabile respectiv pe substanțe complet degradabile și sunt biodegradabile. Tehnologia modernă permite producerea diverselor tipuri de plastic bio. Produsele sunt obtinute din cartofi, porumb sau cereale și nu diferă foarte mult de plasticul convențional. Plasticul natural de la NaKu poate fi de asemenea prelucrat utilizând aceleași tehnologii și mașini.

La sfârșitul vieții lor, produsele NaKu se întorc pe pământ și pot servi drept bază pentru creșterea materiilor prime noi. Pentru utilizarea produselor NaKu există opțiuni diferite. Plasticul natural este compostabil conform standardului DIN EN 13432 și transformat în material biogenic în 90 de zile. Cu toate acestea, plasticul natural este, de asemenea, combustibil și reciclabil, ceea ce înseamnă că poate fi reutilizat pentru producerea altor produse.

Produse:

  • Plase de diferite dimensiuni
  • Roluri (pungă bio pentru pastrarea alimentelor la congelator, plasa frigorifică și pungă pentru mancarea copiilor)
  • Articole pentru bucătărie (tocatoare, cutii pentru mancare, farfurii, storcator pentru lamai, tacamuri de unică folosință etc.)
  • Articole pentru bebeluși și copii (boluri pentru cereale, farfurii, tacâmuri)
  • Accesorii pentru gradina
  • Sticle PLA (compostabile)
  • Articole pentru birou (afișaje)
  • Oferte speciale B2B

În plus, NaKu produce plastic natural din resturile de coji de floarea soarelui și acid lactic și îl folosește pentru fabricarea standurilor penru expozitii sau magazine. Acest plastic nou se poate utiliza  pentru carcase, recipiente sau profiluri. Cojile de floarea soarelui reprezinta deșeu în industria alimentară și nu mai sunt folosite decat eventual ca hrană pentru animale. NaKu vinde materia primă finită și, ca inovator, oferă și know-how-ul astfel încât această tehnologie să fie disponibilă tuturor companiilor din domeniul materialelor plastice pentru portofoliul lor de produse.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463