Cautati dupa text

Nikolaihof Wachau

Vin alb de la Wachau, certificat Demeter

Nikolaihof Wachau este un loc foarte special, care oferă o putere specială oamenilor care locuiesc și traiesc aici.Ferma are o istorie de aproape 2.000 de ani, este cea mai veche fabrică din Austria și la nivel internațional una dintre primele vinării care au început să lucreze biodynamic.
Din 1894, proprietatea este deținută de familia Saahs.

Întreprinderea familială cu tradiție, care cultivă un total de aproximativ 22 de hectare de podgorii, este axata în primul rând pe Riesling, Grüner Veltliner, Neuburger și o varietate de soiuri complementare albe.
Familia Saah administrează întregul Nikolaihof biodynamic conform liniilor directoare ale lui Demeter, cea mai strictă formă de agricultură ecologică.
Podgoriile nu folosesc erbicide, pesticide, îngrășăminte artificiale sau substante chimice de stropit.
În schimb, familia Saahs se foloseste preparate din urzică, picături de valeriană, ceai de coada-calului și solutii special pregătite.

Lăsam natura să-și urmeze cursul, intervenim cât mai puțin posibil și dam vinului mult timp pentru a se dezvolta - aceasta este filozofia viticolă a lui Nikolaus Saahs și o puteți gusta și în vinurile sale.
Toate acestea au blândețea, simplitatea, gustul plin și longevitatea tinerească, complexitatea, conținutul moderat de alcool și terroirul.
După un proces delicat de presare, vinurile Nikolaihof fermentează cu drojdia proprie și dezvoltă în acest fel caracterul lor remarcabil.
În cele din urmă, își găsesc drumul în crama istorică, care a fost construită într-o biserică romană subterana.
Aici, Nicholas Saahs lasa vinurile exact atata timp cat trebuie să se fermenteze.
Unele raman timp de până la 20 de ani într-unul din butoaiele de stejar de 2.000 până la 12.000 de litri.

Nikolaihof produce, de asemenea, produse cosmetice naturale certificate Demeter sub denumirea "dieNikolai".

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463