Cautati dupa text

OC BLOCK - Koch Vertriebs KG

OC Block comercializeaza sisteme modulare de construire a caselor pasive, de la podele pana la sarpante si acoperisuri - fara transfer termic si rezistente la cutremure.

OC Block: masiv, durabil, rapid, rezistent la cutremure si fara pierderi de caldura

Firma OC Block comercializeaza sisteme modulare de constructie pentru case pasive – incepand cu podele pana la sarpante si acoperisuri. 

OC Block garanteaza clientilor sai o economisire reala a costurilor de constructie, in primul rand: materialele de constructii, izolatiile, consumul de energie, timpul de lucru si costurile aferente. Sistemul modular de construire a unei case pasive este rapid, iar constructia in sine ofera o izolare termica perfecta, confort, durabilitate si, la cerere, rezistenta in caz de cutremure. Proprietarii unor astfel de case declara costuri de incalzire care se ridica pana la € 150 - € 250 pe an pentru o casa familiala. 

Alte avantaje

  • Montaj EPS mobil: montarea la fata locului aduce un indice de performanta de un milion de EPS-uri (= ca. 100 de unitati de locuire), pe langa alte avantaje legate de logistica si costuri. 
  • Sisteme plug-in cu cel mai bun coeficient de transfer termic de pe piata (0,07 Wm²/K) – podele, pereti, tavan, acoperis si alte accesorii (tocuri de ferestre, sipci, sisteme de fixare etc.)

Produse

  • sisteme modulare de constructie pentru case pasive:
  • fundatii: strat izolator situat sub placa din beton a fundatiei, cu un coeficient de transfer termic de pana la 0,121 Wm²K;  pereti speciali pentru case pasive  cu coeficient de transfer termic de pana la 0,07 Wm²K (la o grosime de 52,5 cm)
  • module pentru tavan si acoperis
  • componente specifice: tocuri de ferestre fara indice de transfer termic, sisteme de fixare a fatadelor etc. 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463