Cautati dupa text

Ortner - Kachelofen mit System

Producator sobe de teracota din ceramica ecologica cu sistem de instalare modular, cu certificare ecologica UE, de doua tipuri, ORTNER Inside si ORTNER Outside

ORTNER GmbH se ocupa inca de la infiintare, din anul 1983, cu productia si dezvoltarea de tehnologii pentru instalarea sobelor de teracota. In prezent, la sediul central al firmei din Loosdorf, lucreaza 42 de angajati. Din 2008, firma a fost inclusa in Schmidt Industrie Holding si dispune, sub conducerea d-lui ing. Manfred Huber, de un mare potential inovativ, fapt care duce la noi dezvoltari ale unor produse tot mai calitative si viabile pe piata. 

Soba de teracota cu sistem modular este o soba cu spatiu de stocare a caldurii cu un sistem de instalare modern, un focar riguros verificat si un sistem special de absorbtie a fumului. Anumite calitati ale materialelor din care se confectioneaza o astfel de soba, dar si principiul radiantelor ceramice fac din soba de teracota o sursa de incalzire viabila pentru viitor. Focarelor ORTNER Inside li s-a decernat eticheta ecologica UE. O munca de cercetare continua si colaborarea cu institutii de cercetare de renume asigura acestor produse cel mai inalt grad calitativ – 100 % calitate austriaca!

Produse

Soba de teracota din ceramica ecologica ORTNER cu sistem de instalare modular se constituie din doua tipuri de produse:

  • ORTNER inside
  • ORTNER outside

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463