Cautati dupa text

PepUpLife GmbH

Încolţirea simplă a germenilor cu paharul cu sită şi pliculeţele PepUpLife Bio – umplute cu fasole mung, lucernă, schinduf, seminţe de ridiche sau două mixuri diferite de germeni de calitate Bio.

Cultivarea germenilor făcută mai uşor – cu pliculeţele inovative de germeni şi paharul cu sită Bio de la PepUpLife

Germenii sunt alimente vii, bogate în vitamine, minerale, oligoelemente şi fitonutrienţi, care contribuie la sănătate datorită gradului înalt de fibre.

În 3-5 zile germenii se dezvoltă devenind legume naturale – indiferent de anotimp, fără drumuri lungi de transport şi intervenţia cu chimicale sau maşinării. Cu toţii putem să cultivăm germeni foarte simplu acasă fără efort şi fără mult spaţiu.

La PepUpLife se găsesc toate produsele de care este nevoie pentru cultivarea germenilor – cu o atenţie sporită pentru produse  naturale, sănătoase şi de calitate înaltă. Pentru creşterea individuală, PepUpLife oferă două concepte diferite:

BIO-PLICULEŢ GERMENI

Această variantă are mai multe sortimente: două mixuri de germeni diferite, fasole mung, lucernă, schinduf şi seminţe de ridiche.

Principiul este simplu.

Este nevoie doar de un recipient cu apă şi pliculeţul cu germeni – în pliculeţ totul este pregătit deja – plasat precum un pliculeţ de ceai în apă & gata!

BIO-PAHAR CU SITĂ

Cu paharul cu sită de la PepUpLife puteţi creşte singur germeni fără un alt recipient. Paharul bio cu sită este umplut cu mixul de germeni – turnaţi apă & gata!

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463