Cautati dupa text

Richter Rasen

Richter Rasen - unul dintre cei mai importanti producatori de rulouri de gazon din Europa

Fondata in 1906, intreprinderea familiala RICHTER RASEN din districtul Baden, Austria Inferioara, se situeaza, astazi, in topul producatorilor europeni de rulouri de gazon.  Pe o suprafata de aproximativ 300 ha in Burgenland si in Slovacia, aceasta firma cultiva gazon de cea mai inalta calitate cu care sunt acoperite terenuri de fotbal si de golf, stadioane de pe cuprinsul intregii Europe, dar si din intreaga lume. De asemenea, printre clientii firmei se numara si persoane particulare in a caror proprietate se afla gradini intinse, dar si alte institutii pentru care Richter Rasen a acoperit cu gazon parcuri, locuri de joaca samd.

Gazonul  pentru terenurile sportive reprezinta pentru producatorul nostru o provocare iesita din comun, deoarece trebuie sa aiba o rezistenta crescuta, sa fie utilizabil atat la temperaturi ridicate, dar si in alte conditii meteorologice (ploaie, ninsoare), sa-si pastreze proprietatile pentru care a fost creat, dar sa si arate bine... Firma RICHTER RASEN aduce si se mentine pe piata cu un know-how marcat de traditie si experienta, dar si cu produse naturale, inovatoare. 

Printre clientii cei mai insemnati ai marcii patentate de gazon Stadion® se numara Ernst-Happel-Stadion din Viena, (Finala UEFA EURO 2008), Stadionul Olimpic din Kiev (Finala UEFA EURO 2012), Stadionul Olimpic Luzhniki Moscova (Finala Champions League 2007/2008), Arena Lvov (UEFA EURO 2012), Arena Donbass (orasul echipei FC Shahtior Donetsk), Stadionul "Giuseppe Meazza" din Milano si Stadio delle Alpi din Torino.

Produse

  • Hobby® Rasen – gazon rezistent la forta de frecare mare
  • Schatten Rasen – gazon care isi pastreaza caracteristicile in lipsa luminii solare
  • Holiday® Rasen – gazon cu crestere lenta
  • Stadion® Rasen – gazon pentru stadioane HiTech
  • Golfgreen-Tee-Fairway
  • ITM® System – solutia oricarei probleme
  • produse destinate evenimentelor speciale
  • Zoysia Japonica – gazon japonez Warm Season Grass
  • echipamente si masini (masini de tuns iarba marca DENNIS)

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463