Cautati dupa text

RM Perlmuttdesign GmbH

Producția de accesorii rafinate din sidef, cum ar fi bijuterii, butoane de design și cadouri precum și incrustatii personalizate.

Afacerea de familie produce aproximativ 8 milioane de butoane de design din sidef pe an. Produsul finit se realizează printr-o combinație de tehnologii moderne și de artizanat tradițional. Compania exportă 90 la sută dintre butoanele de sidef . Produsele sunt foarte indragite ca accesorii, de catre case de moda renumite, producatori de articole vestimentare la comanda, precum si de catre firme de tricotaje. Durabilitatea produselor și protecția mediului sunt pe primul-plan. Compania foloseste partial scoici si cochilii de melci goale, acestea gasindu-se din abundenta in Oceanul Pacific si Indian. Din procesul de productie nu rezulta nici un deșeu – chiar si reziduurile de materiale își găsesc o utilizare.

Compania produce, de asemenea, bijuterii din argint și sidef. Din cooperarea cu producătorii de articole de design de lux se realizeaza și intarsii rafinate.

Produse

  • Butoane din sidef
  • Bijuterii exclusive din argint cu sidef
  • Cadouri din sidef (de Ex. deschizator de scrisori ,stilouri, rame pentru tablouri, casete de bijuterii, scoici gravate etc.)
  • Intarsii cu sidef

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463