Cautati dupa text

Rubner Holzbau

Producator de lemn lamelar, sisteme de acoperis si perete speciale pentru constructii

Spectrul de produse al firmei Glöckel cuprinde grinzi din lemn stratificat (peste 30.000 m³ de componente de constructie) si productia sistemeleor pentru acoperisuri si pereti (ca. 250.000 m²/an) special create pentru constructii industriale si comerciale. Planificarea si montarea acestor elemente de constructie in combinatie cu sistemul sanitar intern fac posibila pozitionarea de succes ca si furnizor complet pentru intreaga gama de servicii de constructie, de la hale, la cladiri, permitand extinderea continua pe noile piete din est.

Peste 70 de ani de experienta, cea mai mare si moderna linie de productie din Europa de pregatire a elementelor de constructie pentru acoperisuri si pereti, constructii din grinzi de lemn stratificate, kituri de constructie din lemn stratificat, sistemele si instalatii sanitare interne, precum si biroul intern de statistica si planificare, fac posibila furnizarea de solutii complete, individuale, personalizate, economice din punct de vedere al timpului si ale costurilor.

Glöckel Holzbau are momentan peste 250 de angajati si s-a alaturat in anul 2006 grupului Rubner, unul dintre primele cinci firme industriale de prelucrare a lemnului din Europa. In anul 2010 a avut loc inaugurarea sediului din Slovenia, iar in 2011 a celui din Polonia.

Proiecte majore in tara si in strainatate:

  • Centru de incarcare aeriana + aeroport Skylink - Viena - Schwechat
  • Numeroase hale de productie (de exemplu pentru firmele DOKA si Umdasch AG)
  • si hale logistice (de exemplu pentru firmele Gebrüder Weiss, LKW Walter si Post AG)
  • Complex sportiv in Astrachan/Marea Caspica - Rusia

Produse

Constructii din grinzi de lemn stratificat, structuri si elemente pentru acoperis si ziduri, hale la cheie

 

 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463