Cautati dupa text

sa3

Producator cosmetice profesionale antiimbatranire, crestere a genelor

In cautarea frumusetii vesnice

Sa3 Magic Lashes grabeste procesul de crestere a genelor

Produsele Sa3® sunt rezultatul unei experiente de ani si al cercetarii continue a Science Austria Lab.

Scopul declarat al companiei este de a dezvolta formule exclusive si inovatoare care, inainte de toate, sa isi dovedeasca eficacitatea utilizarii. Ingredientele triplu active ale produselor Sa3® sunt supuse unor controale riguroase, desfasurate periodic. 


Concentratia inalta a ingredientelor pe produs are ca rezultat o eficacitate maxima, singura conditie fiind utilizarea in mod regulat a acestora. Efectele dorite devin vizibile in doar cateva saptamani. 

Argireline®
Studiile arata ca acest ingredient are capacitatea de reducere a ridurilor cu 30%. Adancimea ridurilor este diminuata si, utilizat in mod regulat, combate imbatranirea pielii - este considerat noua "arma antiaging". 

  • Acid hialuronic cu masa moleculara mica si cu masa moleculara mare
    Aceste doua tipuri de produse actioneaza in perfecta concordanta, fiindu-si complementare la nivelul efectelor pe care le produc. Actioneaza sinergic si contribuie la elasticizarea si regenerarea pielii, iar efectul de reductie a ridurilor este unul de durata. 
  • Chinetina
    Acest ingredient activ ecologic este cel care produce o intarziere a procesului de imbatranire a celulelor pielii. Chinetina este un ingredient de baza folosit in produsele de ingrijire a tenului, care se extrage dintr-un anume tip de fitohormoni (hormonul de crestere). 
  • SNAP-8
    Reduce adancimea ridurilor de expresie, intervine in contractia muschilor faciali si impiedica, astfel, formarea de noi riduri. 

Produse

Sa3 Magic Lashes

 

Combinatia unica de ingrediente active, si anume Black Sea Rod Oil si SymPeptide Xlash stimuleaza radacinile genelor si, implicit, cresterea acestora. In plus, aidul hialuronic, d-panthenolul si biotina contribuie nu doar la o crestere semnificativa a lungimii genelor, ci si la mentinerea unui grad optim de hidratare a acestora. Chiar si la putin timp dupa inceperea tratamentului, efectele devin vizibile, genele capata un aspect mai sanatos si, in afara de acesta, o stralucire extraordinara.

 

Produsele noastre sunt destinate:

- consumatorului final,

- saloanelor si clinicilor de infrumusetare.

Mai multe detalii: www.sa3-cosmetic.com

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463