Cautati dupa text

Schober GmbH

Cele mai bune produse din carne și mezeluri tradiționale de la Waldviertler Blondvieh și porc Turopolje de calitate ecologică.

Carne organică și produse din carne din Waldviertel

Ce doriti astazi ? T-bone steak, friptura de vita de la Waldviertler Blondvieh, schnitzel și friptura din plamani de porc Turopolje sau doar o sunca delicioasa Babenberg? Toate aceste specialități și chiar mai multe sunt disponibile la fabrica de mezeluri ecologice "Bio Schober".

Aici "Bio" nu este doar un cuvânt, ci este realitate. De la creșterea animalelor naturale și  sacrificarea fără stres a acestora până la produsele de înaltă calitate, "Bio Schober" totul funcționează în armonie cu natura. Animalele provin de la fermierii ecologici din apropiere și nu trebuie să suporte căi lungi de transport.

Întreprinderea de familie folosește pentru prelucrarea tradițională a cărnii si a mezelurilor procesul la cald (metoda Hot-Boning) iar carnea de porc și de vită sunt prelucrate în câteva ore. Metoda păstrează gustul pur și economisește aditivi inutili. Se utilizează numai ingrediente naturale, cum ar fi apă, sare, mirodenii și plante - 100% organice.

Produsele fine, prelucrate manual, maturate, cum ar fi cârnații, șunca și slănina, sunt vândute de companie sub numele de "Babenberger", la ruinele castelului Gars am Kamp, din secolul al XI-lea care are pivnița din piatră. La momentul livrării, produsele sunt la timpul ideal de maturare și sunt ambalate în vid.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463