Cautati dupa text

SEIDL Fleischerhandwerk

Producatori de mezeluri si preparate din carne traditionale

Plusvaloare culinara: Macelariile Seidl din regiunea Schneebergland
De cateva decenii, magazinele specializate ale firmei Seidl sunt punctul de intalnire al gurmanzilor si al finilor degustatori. 

Specialitatile din carne si mezelurile pe care le produce Seidl urmeaza un retetar alcatuit din stiinta savorii si pastrare a traditiei. Firma din Neunkirchen isi alege furnizorii de materie prima exclusiv din regiunea natala, fiind una dintre primele intreprinderi  careia i s-a decernat Premiul Mestesugarilor din Gastronomie si Agricultura (AMA). Motivul acestei decernari l-au constituit maiestria (in firma Seidl lucreaza trei maistri macelari, trei calfe si doi ucenici), provenienta strict regionala a meteriei prime si controlul strict al calitatii. 

Schneeberg - specialitati traditionale
Fie ca este vorba despre carne proaspata, frageda, specialitati si mezeluri preparate manual sau o selectie a celor mai fine ingrediente si produse necesare consumului zilnic, sub marca Schneeberg - specialitati traditionale se comercializeaza produse atent preparate si selectionate, in cinci magazine apartinand firmei sau in alte magazine spacializate pe comertul alimentelor cu amanuntul. 

Produse

  • mezeluri si preparate din carne, preparate manual, dupa retete traditionale

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463