Cautati dupa text

softLED Dimming by SOFT-LED System GMBH

Sisteme de iluminat cu LED de la un dimming fara zgomot pana la intunecarea completa a salilor de concert, opera si teatru.

Dimming cu sistem!

Un bec care nu se arde, are un consum minimal de energie si pe deasupra mai e si perfect dimabil? La asta viseaza fiecare tehnician de lumini din teatre si opere. Firma soft-LED System, specialist pentru iluminatul cu LED in teatre si sali de concert, face posibil acest lucru. Compania a dezvoltat un sistem inovativ de iluminat cu LED, fabricat printr-o tehnica speciala de filament in combinatie cu un nou circuit de dimming si o interfata DMX perfecta. Sistemul functioneaza pe baza de curent continuu si permite stingerea LED urilor treptat si fara palpait.

Dimmingul fara sunet este potrivit pentru sala de spectacol si esential mai ales in salile de teatru si concert. Datorita economiei de energie electrica foarte mare, chiar peste 90%, costurile pentru trecerea la sistemul de iluminare cu LED vor fi amortizate dupa 1-2 ani.

Beneficii:

  • redarea culorilor: indexul de redare a culorilor este >90 si corespunde celor mai inalte standarde
  • fara constrangeri  pentru cladirile istorice: nu sunt necesare reconstruiri, cablajul existent ramane neatins, modalitatile de iluminare se inlocuiesc prin lampe LED
  • 100% potrivit pentru camere HD, 100% fara palpait. Redare fara interferente a inregistrarilor de aproape si a miscarilor bruste ale camerei.
  • fara efort depus pentru mentenanta: schimbul enervat de becuri nu mai e prezent. Durata de viata de 50.000 de ori este de 50 de ori mai mare decat durata unui bec obisnuit.

Obtinand premiul de Inovare al Landului Inferior Austria, compania soft-LED System are succes atat in tara cat si in strainatate.

Pe langa teatre si sali de concert renumite din Austria precum Staatsoper, Volksoper, Volkstheater, Oper Graz, Landestheater Salzburg se numara si Semperoper din Dresda, Konzerthaus Berlin, Operetten Theater Moscova, Moscheea Beyler din Baku (Azerbaidjan), conacul privat din Doha (Qatar) printre clientii soft-LED System GmbH.

Pe langa softLED Dimming pentru teatre si opere, firma ofera si concepte de iluminat pentru spatii mari in stadioane (SMART ARENA).

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463