Cautati dupa text

SONNENTOR Kräuterhandelsgesellschaft mbH

Specialități organice, precum plantele pentru ceai și condimente, gemuri de fructe, siropuri, gustările, biscuiții și multe altele.

SONNENTOR vinde produse țraditionale cum ar fi ceai, condimente, cafea, dulciuri și siropuri în calitate ecologică și Demeter sub sigla soarelui zambitor, la nivel național și internațional. SONNENTOR comercializează în prezent aproximativ 900 de produse de la mai mult de 300 de agricultori ecologici.

Compania are 400 de angajați și are parteneri din întreaga lume. În plus față de agricultorii din Austria Sonnentor, colaborează de asemenea îndeaproape si cu fermierii din România, Albania, Nicaragua, Tanzania, China, Noua Zeelandă, Spania și Kosovo și mentine contactele personale cu acestia.

Comerțul corect este prioritar aici.

Prelucrarea produselor se face direct la ferma ecologică. SONNENTOR acordă atenție sustenabilității și păstrării identității producătorilor, asigurând astfel cea mai mare transparență posibilă pentru client.

Produsele SONNENTOR sunt disponibile în magazinele naturiste, în farmacii și în magazinele cu profil ecologic și sunt vândute prin intermediul comerciantilor en gros de produse ecologice.

Produse:

  • ceai (diverse tipuri: plante, chai, ceai cu mirodenii, ceai de fructe, rooibos, ginko, ghimbir, ceai negru, ceai verde si ceai alb varsat sau la pliculete)
  • Condimente (condimente pure, amestecuri de condimente, amestecuri dulci, sare pură și amestecuri, condimente pentru gratar etc.)
  • cafea și cacao (cardamom latte, sfeclă latte, espresso, melanj, cafea din speltă, ciocolată calda etc.)
  • Dulciuri și delicatese (biscuiți, miere și zahăr, gemuri, uleiuri, gustări, cereale etc.)
  • siropuri și băuturi (diverse siropuri, cum ar fi siropul din flori de soc, siropul de zmeură, siropul de chai precum și băuturile reci din ceai)
  • Pentru copii (diverse ceaiuri pentru copii și mame, jeleuri de fructe, biscuiți etc.)
  • Uleiuri și arome pentru baie (uleiuri esențiale, arome pentru baie din plante, arome pentru perne, precum și uleiuri pentru corp)

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463