Cautati dupa text

SPÖRK ANTRIEBSSYSTEME GMBH

Proiectare, Consulting& Engineering in domeniul Automatizari

De 25 de ani numele Spörk Antriebssysteme reprezinta componente sistemice si solutii complete pentru tehnicile de transmise, control si automatizare!

 Fie că este vorba de extinderea unei instalaţii de producţie, automatizarea unui proces de producţie, modernizarea unei maşini de producţie, a unei instalatii, de punerea în aplicare a unui proiect de automatizare - Spork este un partener care va ofera solutii, rezultate, produse finite si toate serviciile conexe.

Portofoliul de produse si servicii cuprinde o oferta bogata, incepand cu solutii si componente de transmisie in domeniul mecanic si electronic, de o inalta clasa tehnologica, inginerie si solutii de optimizare a proceselor si pana la instalarea tablourilor de siguranta, intretinere si service, pregatirea personalului pentru revizii, lucrari de reabilitare sau reparare a unor instalatii!

Produse

Tablouri de siguranta (pe baza de proiect si implementare), intretinere si reparatie, automatizari industriale, inregistrarea datelor din utilaje si a activitatii per total, inovarea masinilor de productie si a instalatiilor, componente mecanice de transmisie a puterii, componente electronice de transmisie, pregatirea personalului.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463